افتتاح چهارمین نمایشگاه کتب اهدایی کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی

به مناسبت سی و سومین هفته کتاب جمهوری اسلامی، نمایشگاه کتاب‌های اهدایی در کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد، افتتاح و به مدت یک هفته در حال برگزاری است.

به گزارش رابط خبری کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد، رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه خبر داد: به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی و با هدف ترویج فرهنگ مطالعه و به اشتراک‌گذاری دانش، چهارمین نمایشگاه کتب اهدایی کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه با شعار جذاب "من خوانده‌ام، تو هم بخوان (کتابی را که خوانده‌ای اهدا کن و آنچه نخوانده‌ای هدیه بگیر)" با حضور معاونت پژوهش و فناوری، مدیر پژوهش دانشگاه، مدیر گروه علم اطلاعات، انجمن علم اطلاعات و دانش شناسی، همکاران کتابخانه مرکزی دانشگاه و دانشجویان افتتاح شد. این نمایشگاه تا 1404/08/28 در طبقه همکف کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه به روی علاقه مندان باز است و حدود هزار عنوان از کتب اهدا شده،  جهت استفاده در اختیار کاربران قرار گرفته است.

دکتر روح اله خادمی تصریح کرد: به مناسبت سی و سومین هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران همزمان با نهادهای مرتبط و برگزارکننده در کشور، برنامه های متنوعی نیز در کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه سمنان در نظر گرفته شده است، از جمله برپایی نمایشگاه کتب اهدایی، کارگاه های مختلف، تور کتابخانه گردی، مراسم نکوداشت هفته کتاب، کتابخوانی و تکریم کتابداران و سایر برنامه ها.

عضو هیات علمی دانشگاه افزود: این نمایشگاه برای چهارمین سال متوالی و با هدف تقویت عادت مطالعه و کتابخوانی و اشتراک در مطالعه و با همکاری مشترک کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و انجمن علمی علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه بر پا شده است.

رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه در پایان از اساتید، دانشجویان و کارکنان دعوت کرد تا ضمن بازدید از نمایشگاه کتب اهدایی در صورت تمایل کتب بلااستفاده خود را اهدا و از کتب اهدایی موجود در نمایشگاه هدیه گرفته و استفاده نمایند.

گفتنی است دکتر احسانی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه در آیین افتتاح چهارمین نمایشگاه کتب اهدایی کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد ضمن بازدید از نمایشگاه و تقدیر از دست‌اندرکاران این حرکت ارزشمند، تأکید کرد: این نمایشگاه، فراتر از یک رویداد تبادل کتاب، نمادی از گردش دانش و همدلی فرهنگی در محیط دانشگاه است. با اهدای یک کتاب، در واقع فرصت یادگیری را به دیگران هدیه می‌دهیم و چرخه دانایی را به حرکت در می‌آوریم.

همچنین در حاشیه مراسم افتتاح چهارمین نمایشگاه کتب اهدایی کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دکتر احسانی، خانم دکتر پیوندی و سایر همراهان،  با همراهی دکتر خادمی ریاست کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد از مجموعه ارزشمند تالار افتخارات، مرکز اسناد، سمنان شناسی و ادبیات پایداری کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد که در مرحله آماده سازی جهت افتتاح می باشد نیز بازید کردند.همچنین دکتر احسانی، دو عنوان کتاب نفیس به کتابخانه مرکزی اهدا کردند. 

 

 

 

کلمات کلیدی
پروانه کاشانی
تهیه کننده:

پروانه کاشانی

تصاویر

 -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -

0 نظر برای این محتوا وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1404/08/29 01:18